24 nov 2005, 6:31

Крадец 

  Poesía
1058 0 3

Открадна очите ми...
Открадна сърцето ми...
Открадна душата ми...
Но..но не можеш
да откраднеш мечтите ми,
в които се разхожда свободно
един жадуван от мене крадец!

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??