24.11.2005 г., 6:31 ч.

Крадец 

  Поезия
1061 0 3

Открадна очите ми...
Открадна сърцето ми...
Открадна душата ми...
Но..но не можеш
да откраднеш мечтите ми,
в които се разхожда свободно
един жадуван от мене крадец!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??