24 нояб. 2005 г., 06:31

Крадец 

  Поэзия
1054 0 3

Открадна очите ми...
Открадна сърцето ми...
Открадна душата ми...
Но..но не можеш
да откраднеш мечтите ми,
в които се разхожда свободно
един жадуван от мене крадец!

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??