25 jul 2024, 19:34

Крадец на сън за мечти 

  Poesía
123 0 0

Ще натисна ръчката

на врата, както хирург скалпел сърцето да отвори

 

Тихо, бавно, като ловец в спалнята влизам

когато спиш, морето тихо е и мога да акостирам 

 

Бавно, плавно, тихо дишаш, докато спиш

промъквам се без да дишам

 

сядам  приземявайки цялата душа

лягам, въже на лодка в пристан

не искам да наруша на брега  съня

 

лицето  ми бавно в косите ти се потопи

за сън крадец съм

знам жена какво иска крадец твоите мечти

© Stew Carrey Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??