Ще натисна ръчката
на врата, както хирург скалпел сърцето да отвори
Тихо, бавно, като ловец в спалнята влизам
когато спиш, морето тихо е и мога да акостирам
Бавно, плавно, тихо дишаш, докато спиш
промъквам се без да дишам
сядам приземявайки цялата душа
лягам, въже на лодка в пристан
не искам да наруша на брега съня
лицето ми бавно в косите ти се потопи
за сън крадец съм
знам жена какво иска крадец твоите мечти
© Stew Carrey Всички права запазени