6 jun 2007, 20:05

Крадецът 

  Poesía
516 0 6

Като крадец през живота преминах-
все на чужди огнища се грях,
с чужди хляб глада си засищах
и от щастие чуждо крадях.
Чужди спомени кътах в сърцето
и  с чужди мечти преживях,
затова и днес съм ненужен
и на себе си чужд си станах.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??