16 abr 2008, 18:37

Крах 

  Poesía
639 0 2

Ти по нечий вечен път вървиш,

по листата, розите безсмрътни!

Боговете с взор ще наградиш,

с вяра - мечтите безгреховни!

Страст, омраза и живот -

ти безпътица си цяла;

смърт, сълзи и любов -

в тебе тя не би живяла!

И като крах на тази скука

ще изпъкне всичката ти несполука!

© Никой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??