16.04.2008 г., 18:37 ч.

Крах 

  Поезия
642 0 2

Ти по нечий вечен път вървиш,

по листата, розите безсмрътни!

Боговете с взор ще наградиш,

с вяра - мечтите безгреховни!

Страст, омраза и живот -

ти безпътица си цяла;

смърт, сълзи и любов -

в тебе тя не би живяла!

И като крах на тази скука

ще изпъкне всичката ти несполука!

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??