27 ene 2008, 20:15

Край 

  Poesía » Otra
839 0 11
 

Край

 

Катафалка черна

преминава насред площада на града,

подбуда лековерна

накара да спрат да бият две сърца.

 

Деца невръстни

напуснаха този свят жесток,

в ковчези мръсни

вместо детски смях, майчини сълзи цял поток.

 

Подлъгани, опиянени,

въвлечени в несъществуващ рай

с дрога зарибени,

вместо с бъдеще прекрасно, с изпращане ужасно, те посрещат своя край.

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??