27.01.2008 г., 20:15 ч.

Край 

  Поезия » Друга
845 0 11
 

Край

 

Катафалка черна

преминава насред площада на града,

подбуда лековерна

накара да спрат да бият две сърца.

 

Деца невръстни

напуснаха този свят жесток,

в ковчези мръсни

вместо детски смях, майчини сълзи цял поток.

 

Подлъгани, опиянени,

въвлечени в несъществуващ рай

с дрога зарибени,

вместо с бъдеще прекрасно, с изпращане ужасно, те посрещат своя край.

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??