29 sept 2009, 1:09

Край 

  Poesía
375 0 0

Всичко свърши.

Защо не можеш да го разбереш?

Нещо в мен се прекърши,

но не можеш вече болката да спреш.

 

 

Стига! Престани! Върви си!

Няма да ти простя,

от живота ми махни се,

дори от мъка да умра!

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??