29.09.2009 г., 1:09 ч.

Край 

  Поезия
376 0 0

Всичко свърши.

Защо не можеш да го разбереш?

Нещо в мен се прекърши,

но не можеш вече болката да спреш.

 

 

Стига! Престани! Върви си!

Няма да ти простя,

от живота ми махни се,

дори от мъка да умра!

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??