23 feb 2012, 9:36

Край 

  Poesía
464 0 0

Тъга и болка.
Болка и тъга.
Така се нижат дните ми печални,
пълни с обиди тежки.
Къде сгреших? 
Не зная.
С какво заслужих съдба такава?
И тоз живот печален, 
без щастие едничко.
Но стига.
Стига вече.
Ще захвърля тез дни печални надалече.
Стига с тази болка и тъга.
Днес ще сложа край 
на тоз живот печален
и ще почна нов -
изпълнен с щастие и любов.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??