Стоях тази нощ
на една скала край морето,
а луната с трепет светеше над мен...
Мислих аз за миналите дни...
за неизживяните мечти,
Погледнах аз луната тиха...
Тя ми се усмихна с мъничко тъга...
Аз продължавах да стоя,
близо до морето,
да мечтая за
онези несбъднати мечти.© Елизабет Николова Todos los derechos reservados