Край задуха
Ще напиша всичко остро за болката.
За тайния копнеж за... нещо.
Вълните на надежда.
Или просто ми е топло.
Ще сплета един кроеж. Разхвърлян
ще е бавен за сгъване.
Боли да си затрупан в паяжини.
Ще ги
прибера. Чекмеджетата
ще боядисам със сълзите си.
Пак протъркани, обичани.
Лутал ли си се из
себе си?
В нужда да направиш нещо?
Нещо...
И я пуснах.
Музиката пи от мен.
И аз я дишах, дишах я...
© Йоана Todos los derechos reservados