8 may 2011, 11:39

Крайбрежна песен 

  Poesía » Del paisaje
670 0 4

Сресах с пръсти косите на арфата,
засрамен, вятърът разклати уморените котви.
Разрошиха звуците перата на чайките
и пясък заскърца под стъпките на луната.
Вълните пригласяха, целувайки тихо скалите
в ритъм с мидите-кастанети.
Само диригент си нямаше тази музика свята,
Бог бе ангелите другаде пратил.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??