7 mar 2015, 12:41

Крайморско 

  Poesía » Filosófica
308 0 0

Крайморско

Тук всяка стъпка има смисъл
на скука, безнадеждност и на страст...
Съдбата ли в нечестност ни ориса,
та да се дебнем всеки час!

Дошли от някъде за кратко,
поседнахме пред своя път.
Стоим като транзитни пратки,
които в станиола си блестят!

Морето е във пясък и снобизъм,
със цветни пеперуди, без души,
и всичко туй в сърцето ни навлиза,
и простодушието ни руши!

Дошлото лято е в разгара
и в синя светлина блести,
с космична музика и земна скара
животът ни ще продължи!
  12.13.2012 София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??