21 ago 2017, 19:17

Крал и Кралица 

  Poesía » De amor
562 0 3

Не съм принцеса.
Нямам корона.
Нямам си замък.
Нямам си трон.
Имам любим.
Той не е принц.
Няма имение.
Няма и кон.

Аз го обичам.
Той ме обича.
В нашия замък
има плет от любов.
В него по една роза
рано сутрин разцъфва
и разкрасява всеки ден нов.


Той е щастлив,
защото сбъдва мечти.
Той не е принц,
но е крал най-велик
в моето сърце
и във моите очи.
Всяка нощ сънувам
светлия му лик.


Аз съм щастлива,
изпълнена с радост,
щом съм кралица
в нечии очи.
Аз съм щастлива,
безумно щастлива.
Обичам, обичат ме,
Не ми ли личи?

 

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??