Тази нощ луната, ах, луната,
видяхме как кралицата преброди,
измитото кадифе на небето -
от изток до запад, нощ на
тържествуваща луна
сред млечния вкус на звездите,
звънтящо - капещи,
натегнали от сладост.
© Boyana Todos los derechos reservados