3.10.2020 г., 15:47 ч.

Кралица на нощта 

  Поезия » Друга
293 2 1

 

Тази нощ луната, ах, луната,

видяхме как кралицата преброди,

измитото кадифе на небето -

от изток до запад, нощ на

тържествуваща луна

сред млечния вкус на звездите,

звънтящо - капещи,

натегнали от сладост.

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??