Oct 3, 2020, 3:47 PM

Кралица на нощта 

  Poetry » Other
292 2 1

 

Тази нощ луната, ах, луната,

видяхме как кралицата преброди,

измитото кадифе на небето -

от изток до запад, нощ на

тържествуваща луна

сред млечния вкус на звездите,

звънтящо - капещи,

натегнали от сладост.

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??