28 abr 2006, 17:28

Кралица на нощтта... 

  Poesía
615 0 4

И ето, пак заспиваш,
притихваш тихо и затваряш очи.
Но ти не знаеш,
че сянката ми над тебе бди...

Нощтта те гали с ласки,
и мислиш си, че съм далеч.
Но не е така,
аз съм навсякъде, навред...

Ти заспиваш спокоен...
Аз се опитвам да утеша бурята в своята душа...
Не усещаш в мене вятъра зноен,
не усещаш, че без тебе ще умра...

Вятърът студен е мой слуга...
Той прогонва спомените от моето съзнание...
Той гаси всяка новозапалена искра,
и ме кара да забравя всяко обещание...

Океана е моят ангел-хранител,
прикрива сълзите ми в очите.
Той е моят ангел-пазител,
кара ме да не вярвам пак на лъжите...

Самотата е моята вярна сестра,
тя ми напомня, че съм сама.
Кара ме да заличавам любовта,
напомня ми, че съм кралица на нощтта...

И ето отново всичко се повтаря...
Събуждаш се и не помниш, че ме познаваш...
Вятърът днес и теб не подминава,
окена скрива сълизите ми, но ти не признаваш...

Аз никога няма да имам образ,
ще остана винаги сама...
Нощтта е моята сестра,
не ме ли позна - аз съм Кралица на нощтта...

 

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??