3 dic 2009, 22:41

Красив ден 

  Poesía
1488 0 2

И днес денят ми бе красив.

И всичко аз дължа на тебе.

Тук до мен си и усещам, че съм жив.

Усещаш ли и ти същото със мене?

 

За тебе място пазя аз

там някъде дълбоко във сърцето.

За теб, за твоя нежен глас

звездите бих свалил аз от небето.

 

Две очи красиви пак ме заслепяват,

Две ръце, протегнати към мен, изгарят.

И шепна тихо  - стой до мен,

за да е красив и утрешният ден...

© Теодора Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Две очи красиви пак ме заслепяват,
    Две ръце, протегнати към мен, изгарят.
    И шепна тихо - стой до мен,
    за да е красив и утрешният ден...
    настръхнах-уникално!
  • прекрасно е!!! 6 от мен
Propuestas
: ??:??