3 abr 2013, 14:01

Красив оксиморон 

  Poesía » De amor
1029 0 13

Така не се научи да обичаш,

заключила си своето сърце,

но знаеш, като жив магнит привличаш

коравите, железните мъже.

 

Те няма да се спрат пред нищо, няма –

жена си ти – една на милион...

Играеш си на недостъпна дама.

Загадка си. Красив оксиморон.

 

И щом за миг единствен се огледаш

в очите, дето вечно те следят,

ти вкусваш жадно женската  победа,

но няма как да стоплиш с нея гръд.

 

Дали не си едно ранено птиче,

с погубени от самота  мечти.

Убий със тръпка болката... Обичай!

И във душата си ще полетиш.

 

ekstasis

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??