28 abr 2010, 6:44

Красива си, красива... 

  Poesía
693 0 0

Красива си, красива...

 

Красива си, красива и всичко в мен изпиваш,

дори водата жива със тебе се измива.

И слънцето в косата ти игрива завижда

и се чуди колко си красива!

 

© Виктория Друмева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??