28.04.2010 г., 6:44 ч.

Красива си, красива... 

  Поезия
694 0 0

Красива си, красива...

 

Красива си, красива и всичко в мен изпиваш,

дори водата жива със тебе се измива.

И слънцето в косата ти игрива завижда

и се чуди колко си красива!

 

© Виктория Друмева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??