Apr 28, 2010, 6:44 AM

Красива си, красива... 

  Poetry
695 0 0

Красива си, красива...

 

Красива си, красива и всичко в мен изпиваш,

дори водата жива със тебе се измива.

И слънцето в косата ти игрива завижда

и се чуди колко си красива!

 

© Виктория Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??