Красивата жена е подлудяващ аромат,
магнит неудържим е, но внимавай:
ако не си готов да стане целия ти свят,
по-добре недей, недей я приближавай!
А ти света обърна, за да стане твоя тя,
дворец от обещания в душата ѝ направи,
но после всичко постепенно посивя,
всичко се превърна някак просто в навик.
Не виждаш как мъжете я изпиват със очи
и питат кой щастливец е избрала.
Зает си вечно, а и сигурна ти е, нали,
вечеря имаш, чисто е и е изпрала.
Красивата жена отново и през тази нощ
ще легне с навика до твойто тяло,
но някой ден, намерил празния ѝ гардероб,
ще разбереш, че почнала е отначало.
2019
© Николай Спасов Todos los derechos reservados