3 sept 2023, 7:46

Красиви думи 

  Poesía » De amor
170 0 0

Искам толкова много неща да изрека,

да покоря и умая твоята същност,

да галя твоята душа с моите деяния,

да галя твоите очи с моите думи,

 

ти ме покоряваш с човека които си,

с твоята женственост и нежност,

а твоята пламенна душа не ми дава мира,

искам да споделя толкова много неща,

да те открадна и да не те върна,

 

ти създаваш невероятни неща в мен,

когато си помисля, че всичко е прекрасно - ти ми показваш че може да бъде толкова повече,

просто няма думи да опиша колко невероятно ме караш да се чувствам,

искам повече, но не може...

© Лъв Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??