Искам толкова много неща да изрека,
да покоря и умая твоята същност,
да галя твоята душа с моите деяния,
да галя твоите очи с моите думи,
ти ме покоряваш с човека които си,
с твоята женственост и нежност,
а твоята пламенна душа не ми дава мира,
искам да споделя толкова много неща,
да те открадна и да не те върна,
ти създаваш невероятни неща в мен,
когато си помисля, че всичко е прекрасно - ти ми показваш че може да бъде толкова повече,
просто няма думи да опиша колко невероятно ме караш да се чувствам,
искам повече, но не може...
© Лъв All rights reserved.