7 abr 2019, 11:31

Красивите дарове на природата 

  Poesía » De amor
334 0 0

Дивен букет от полски цветя

днес украсява моята стая.

И става света

омаен и нов,

ухае на здравец

и на дива роза.

 

Полски цветя, от тебе набрани,

днес са поникнали

в мойта душа.

С аромат и багри

на полски поляни

аз ще живея днес у дома.

 

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??