7.04.2019 г., 11:31 ч.

Красивите дарове на природата 

  Поезия » Любовна
329 0 0

Дивен букет от полски цветя

днес украсява моята стая.

И става света

омаен и нов,

ухае на здравец

и на дива роза.

 

Полски цветя, от тебе набрани,

днес са поникнали

в мойта душа.

С аромат и багри

на полски поляни

аз ще живея днес у дома.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??