21 oct 2022, 10:50

Красиво пъстри бяха дните 

  Poesía » De amor
708 1 2

    

Красиво пъстри бяха дните

 

Летяха цветни пак мечтите,

а в тях присъстваше и ти.

Красиво пъстри бяха дните,

те бяха с твоите черти.

 

И есента ми се усмихна

със много, много цветове,

а вятърът над мен притихна

да чуя твоето сърце.

 

И есенно аз бях щастлива,

докосвах синьото небе,

И тази сутрин мълчалива

превръщаше ме във дете.

 

За чувствата ще ти разкажа,

за силата на любовта,

за изгрева и за цветята,

които носят красота

.

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??