6 dic 2011, 13:24

Красотата на Венера 

  Poesía
569 0 0

Старец гледа в тъмнината

на Венера красотата.

И очите ослепели

си потърка със ръката.

 

Стара бабичка не спира

да Венера аплодира.

Красотата ù безкрайна

няма нивга да умира.

 

Момък силен не престава

да се чуди, възхищава.

Красотата на Венера

не потъва във забрава.

 

Трима хубаво видяха.

Светло в нищото съзряха.

Красотата на Венера

споделиха и умряха.

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??