Dec 6, 2011, 1:24 PM

Красотата на Венера 

  Poetry
567 0 0

Старец гледа в тъмнината

на Венера красотата.

И очите ослепели

си потърка със ръката.

 

Стара бабичка не спира

да Венера аплодира.

Красотата ù безкрайна

няма нивга да умира.

 

Момък силен не престава

да се чуди, възхищава.

Красотата на Венера

не потъва във забрава.

 

Трима хубаво видяха.

Светло в нищото съзряха.

Красотата на Венера

споделиха и умряха.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??