19 abr 2021, 14:26

Кратка изповед на една балерина 

  Poesía
577 11 34

След края бе агония мъртвешка. 

А после черното снегът поръси. 

Студено бе в балетната ми дрешка.  

Задушни бяха стегнатите връзки. 

 

Не стигна малката ми длан, да скрие –

пробойната в сърцето, плисна вино.  

А публиката пляскаше, убивайки

една достойна за Дегà картина.

© Силвия Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??