4 sept 2015, 18:09

Кратко 

  Poesía » De humor
354 0 5

Кратко

 

Заобичаха ни много, отново,

нашите местни велможи.

Обещават всичко да е ново.

Ще дерат само по две кожи...

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??