26 ene 2008, 13:26

Кратко любовно 

  Poesía » De amor
1005 0 1

В душата ми ще скиташ,

в гърдите ми ще се мотаеш,

но истински обичам с мен да си

и да ровиш ръце си в моите коси.

© Мария Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??