21 jun 2010, 16:03

Кратко... по изгрев 

  Poesía
593 0 5

Потрепват мислите

в очакване на изгрева.

... на онзи изгрев,

който ме боли...

Когато времето ще спре

в очите ти,

а в моите... ще завали...

© Истинска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??