21 июн. 2010 г., 16:03

Кратко... по изгрев 

  Поэзия
512 0 5

Потрепват мислите

в очакване на изгрева.

... на онзи изгрев,

който ме боли...

Когато времето ще спре

в очите ти,

а в моите... ще завали...

© Истинска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??