21 mar 2008, 21:16

Кратък опит за автобиография 

  Poesía
578 0 6

 

Пропиха се копнежите с неслучване.

Отидох да живея другаде –

и къщата ми опустя отвътре,

безлунна стана всяка сянка...

 

... А някога се къпех във желания

и вярвах още във мечти –

не ми достигнаха познания,

за да се вкопча в себе си с очи...

 

Сега съм разпиляна сред листата

и още в мен поличбата мълчи...

Не зная пътя, но ще тръгна... в тишината.

Знам, вървейки, ще срещна аз всички следи;)...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??