31 oct 2019, 23:18

Кратък портрет 

  Poesía » De amor
482 0 2

С характер-

бодлива капина.

 

А кожата-

бяла и гладка.

 

По пътя

не ще те подмина,

защото-

с плода си- си сладка!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??