Oct 31, 2019, 11:18 PM

Кратък портрет 

  Poetry » Love
481 0 2

С характер-

бодлива капина.

 

А кожата-

бяла и гладка.

 

По пътя

не ще те подмина,

защото-

с плода си- си сладка!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??