31.10.2019 г., 23:18 ч.

Кратък портрет 

  Поезия » Любовна
487 0 2

С характер-

бодлива капина.

 

А кожата-

бяла и гладка.

 

По пътя

не ще те подмина,

защото-

с плода си- си сладка!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??