23 jul 2009, 22:49

Краят 

  Poesía » De amor
915 0 3

Ти ли беше, или аз...
кой развали магията между нас...

Aз ли бях... или направи го ти...
кой накара от очите ми да потекат сълзи...

Едно сърце се пръска...
Една любов сърцето ми напуска...

Един живот се срива...
Една усмивка си отива...

Една сълза се стича...
проклинайки, че винаги ще те обича...

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??