Jul 23, 2009, 10:49 PM

Краят 

  Poetry » Love
922 0 3

Ти ли беше, или аз...
кой развали магията между нас...

Aз ли бях... или направи го ти...
кой накара от очите ми да потекат сълзи...

Едно сърце се пръска...
Една любов сърцето ми напуска...

Един живот се срива...
Една усмивка си отива...

Една сълза се стича...
проклинайки, че винаги ще те обича...

© Иви All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??