7 may 2022, 9:02

Край без начало 

  Poesía » Otra
243 0 0

За целувките недостигнати
и въздухът не вдишан
за пътищата неизминати
и люлякът непомирисан
за нощите чакащи
и зорите празни
за богатството плачещо 
и раните - про̀резни
просто е и тъй далечно
измамно и 
до болка обречено ...

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??