7.05.2022 г., 9:02 ч.

Край без начало 

  Поезия » Друга
237 0 0

За целувките недостигнати
и въздухът не вдишан
за пътищата неизминати
и люлякът непомирисан
за нощите чакащи
и зорите празни
за богатството плачещо 
и раните - про̀резни
просто е и тъй далечно
измамно и 
до болка обречено ...

© Весела Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??