May 7, 2022, 9:02 AM

Край без начало 

  Poetry » Other
239 0 0

За целувките недостигнати
и въздухът не вдишан
за пътищата неизминати
и люлякът непомирисан
за нощите чакащи
и зорите празни
за богатството плачещо 
и раните - про̀резни
просто е и тъй далечно
измамно и 
до болка обречено ...

© Весела Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??