11 feb 2009, 18:32

Краят на една ера :( 

  Poesía
703 0 1
 

Разкъсана, бедна плът -

сърце, разбито на прах.

Всичко боли от скръб,

душата е пълна със страх.

 

Изгарят очите от плач,

ръцете замръзват самотни.

Вечно е тъмно - от сутрин до здрач

и мислите бягат сиротни.

 

Болката става основното чувство.

Няма виновни, а всъщност са всички.

Така да страдаш е просто изкуство,

умираш бавно - на малки въздишки.

 

И чакаш зората на новата ера,

някъде там усмивка се крие,

свиваш се, гърчиш се в хладна постеля

и кръвта във вените сякаш че гние.

 

Ридаеш и страдаш, а ужким си силна,

бягаш от себе си и пак се завръщаш,

и от мъка си вече страшно лабилна,

но знаеш, че време е -

                                  и страница нова обръщаш! 

© Преси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • " Така да страдаш е просто изкуство,
    умираш бавно - на малки въздишки." Браво, Преси! Силно и много чувствено! Поздравявам те както за стиха, така и за това, че си толкова силна и се справяш- "но знаеш, че време е - и страница нова обръщаш! " Ще го преживееш! С теб съм! Обичам те и те прегръщам!

Propuestas
: ??:??